• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Анкета значајна за пољопривреднике

Пољопривреда - 19. септембар 2018.

altРепублички завод за статистику спровешће Анкету о структури пољопривредних газдинстава у периоду од 1. октобра до 30. новембра 2018. године. Анкета се спроводи уз финансијску подршку Европске уније.

 

Радови на Умчарској улици у Шепшину

Актуелности - 19. септембар 2018.

altНа око километар дужине Умчарске улице у Шепшину завршени су припремни радови за насипање пута каменом. Пут годинама није био проходан, а спаја стамбене куће и воћарске плантаже са центром села.

 

Чишћење канализационе мреже

Актуелности - 18. септембар 2018.

altЕкипе "Београдског водовода и канализације" и ЈКП "Младеновац" обављају снимање и чишћење канализационе мреже на потезу улице Браће Баџак. На терену је специјално вишенаменско возило београдског предузеће које снима унутрашњост цеви и открива сва загушења мреже у цевима пречника 250 и 500 мм.

 

Обавештење о обустави поступка - тех. документација за месне заједнице

Огласи, тендери и конкурси - 18. септембар 2018.

Обавештење о обустави поступка јавне набавке мале вредности услуге израде техничке документације за озакоњење објеката месних заједница, ЈНМВ бр. 5.32/2018.

 

Оглас - издавање у закуп пословног простора Рајковац

Огласи, тендери и конкурси - 17. септембар 2018.

Предмет јавног надметања је пословни простор у Младеновцу - локал бр. 2. у приземљу пословног објекта постојећег на гробљу у Рајковцу, у Ул. Светолика Ранковића бр. 122Б, површине 15,35 m2, на коме Градска општина Младеновац има право коришћења и управљања.

 

Обавештење о закљученом уговору - санација Дома здравља

Огласи, тендери и конкурси - 17. септембар 2018.

Обавештење о закљученом уговору у отвореном поступку јавне набавке извођења радова на санацији, адаптацији и инвестиционом одржавању објекта Дома здравља у Младеновцу, ОП-ЈН бр. 3.10/2018.

 

Манифестација "Дани европске баштине" у Младеновцу

Култура - 17. септембар 2018.

altТрадиционална манифестација "Дани европске баштине" биће обележена и у нашем граду културним догађајима који ће се одржавати од 24. до 28 септембра.

 

Дани воћа у Дубони

Пољопривреда - 17. септембар 2018.

altВоћари из Дубоне изложили су своје производе на манифестацији "Дани воћа" која се по осми пут организовала у овом селу. Традиционалну ревијалну изложбу воћа организовало је Удружење воћара и виноградара уз подршку градске општине Младеновац.

 

Положени венци на Спомен чесми "Црквенац"

Актуелности - 17. септембар 2018.

altСвечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа, одржана је 15. септембра код Спомен чесме "Црквенац".

 

Изградња бетонског моста у Кораћици

Актуелности - 14. септембар 2018.

altГрадска општина Младеновац финансира изградњу бетонског пешачко-колског моста на потоку Велики бунар у Кораћици. Вредност посла је 1.800.000 динара. Мост повезује засеок са петнаестак кућа са осталим делом Кораћице и путем за Младеновац.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 213