• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Обележена слава младеновачког Спортског центра

Актуелности - 16. новембар 2019.

altСпортско рекреациони центар "Љубомир Ивановић Геџа" обележио је данас крсну славу, Ђурђиц. 

Позив за подношење понуда -Набавка пакета грађевинског материјала за потребе избеглих лица на територији ГО Младеновац

Огласи, тендери и конкурси - 15. новембар 2019.

Предмет јавне набавке: Набавка пакета грађевинског материјала за потребе избеглих лица на територији ГО Младеновац, ЈНМВ бр.1.15/2019.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ у поступку јавне набавке-Набавка канцеларијског намештаја за потребе јавног предузећа ЈКП "Паркинг сервис Младеновац"

Огласи, тендери и конкурси - 15. новембар 2019.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ у поступку јавне набавке мале вредности добара, ЈНМВ бр. 1.14/2019 -Набавка канцеларијског намештаја за потребе јавног предузећа ЈКП "Паркинг сервис Младеновац", Младеновац.

 

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ - I за јавну набавку извођења преосталих радова на завршетку изградње објекта за потребе МЗ Амерић

Огласи, тендери и конкурси - 15. новембар 2019.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ - I за јавну набавку извођења преосталих радова на завршетку изградње објекта за потребе МЗ Амерић, ОП-ЈН бр. 3.11/2019

 

Реконструкција магистралног пута Младеновац - Топола

Актуелности - 14. новембар 2019.

altЕкипе предузећа "Штрабаг" изводе завршне радове на реконструкцији магистралног пута Младеновац - Топола у дужини од 2200 метара.


 

Конкурс - регресирање вештачког осемењавања говеда

Огласи, тендери и конкурси - 14. новембар 2019.

Конкурс за доделу средстава из буџета градске општине Младеновац за регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено вештачко осемењавање говеда у периоду од 1.9.2019. године до 15.12.2019. године.

 

Подршка СКГО у имплементацији оперативног плана за инклузију Рома

Актуелности - 13. новембар 2019.

altКоординатор Компоменте I Програма €žПодршка ЕУ инклузија Рома€“ Оснаживање локалних самоуправа за инклузију Рома€œ Дејан Марковић посетио је Младеновац и том приликом се упознао са досадашњим спроведеним активностима из Оперативног плана Мобилног тима за инклузију Рома у оквиру Локалног акционог плана за социјалну инклузију Рома и Ромкиња за период од 2019. до 2021. године.

 

Јавни позив за пријаву на радионицу "Професионална оријентација, активизам и лидерство"

Актуелности - 12. новембар 2019.

Институт за јавну политику у сарадњи са Школом нових визија у образовању у оквиру пројекта "Данас млади - сутра лидери", организује тродневну обуку за полазнике и полазнице из општине Младеновац.

Ова активност је део пројекта "Подршка Европске уније активном укључивању младих", који финансира ЕУ (ИПА 2014), а кофинансира Влада републике Србије. 

ОДЛУКА о додели уговора у поступку јавне набавке услгуге израде студије процене стања постојећег канализационог система на територији ГО Младеновац са предлозима за унапређење система

Огласи, тендери и конкурси - 12. новембар 2019.

ОДЛУКА о додели уговора у поступку јавне набавке услгуге израде студије процене стања постојећег канализационог система на територији ГО Младеновац са предлозима за унапређење система - ЈНМВ бр.2.24/2019

 

Радови у општини Младеновац током прошле недеље

Актуелности - 12. новембар 2019.

altПутари су током прошле недеље радили на асфалтирању улица у месним заједницама Кораћица, Велика Иванча, Пружатовац и Велика Крсна.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 292