• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Додељена признања најбољим младеновачким спортистима
19. октобар 2020.

altГрадска општина Младеновац и општински Спортски савез организовали су пријем на којем су додељена признања најбољим младеновачким спортистима, тренерима, екипама и спортским радницима за 2019. годину. Због актуелане епидемиолошке ситуације и поштовања мера превенције, свечана додела награда организована је у у два дела.

 
Хумани Младеновчани дали крв
16. октобар 2020.

altИнститут за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организовали су акцију добровољног давања крви у галерији Фоаје младеновачког Центра за културу и туризам.

 
Едукација и саобраћајни полигон за прваке из Ковачевца
15. октобар 2020.

altПредставници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац и Центра за безбедност саобраћаја oрганизовали су предавање о безбедном понашању у саобраћају за ученике првог разреда основне школе Живомир Савковић у Ковачевцу. Ученици су имали прилику да знање из ове области покажу и практично, на саобраћајном полигону који је Комисија даривала овој школи.

 
Пријем поводом Међународног дана слепих и слабовидих
15. октобар 2020.

altПредседник Градске општине Младеновац Владан Глишић и чланови Већа Сузана Васић и Богдан Вуксановић састали су се са делегацијом Савеза слепих и слабовидих Србије и Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота поводом Међународног дана слепих и слабовидих који се обележава 15. октобра.

 
Акција давања крви у Младеновцу 15.октобра
14. октобар 2020.

alt

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у четвртак, 15. октобра у галерији Фоаје Центра за културу и туризам Младеновац, од 10:00 до 16:00 сати.

 
Обележен Дан ослобођења Младеновца у Другом светском рату
13. октобар 2020.

altПолагањем венаца на спомен обележја у Младеновцу и Међулужју, градска општина Младеновац и Oпштински одбор УБНОР-а обележили су 12.октобар, Дан ослобођења Младеновца у Другом светском рату.

 
Топлотни извори "Београдских електрана" постепено прелазе у режим испоруке топлотне енергије
13. октобар 2020.

alt

Због спољашње температуре ваздуха, чија је средња дневна вредност испод 12 степени Целзијуса, сви топлотни извори "Београдских електрана"€œ од јуче постепено прелазе у режим производње и испоруке топлотне енергије потрошачима.

 
Најмодернија дидактичка средства за младеновачку предшколску установу
12. октобар 2020.

altПоводом обележавања Дечје недеље, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, посетио је вртић "Сунце"€ Предшколске установе "Јелица Обрадовић" и том приликом овој установи уручио најмодернија дидактичка средства која ће бити од велике користи васпитачима у раду са најмлађим суграђанима.

 
Одржано општинско првенство у атлетици
12. октобар 2020.

altНа терену за мале спортове Техничке школе у Младеновцу одржано је општинско првенство у атлетици за ученике младеновачких основних и средњих школа.

 
Делегација СКГО посетила Младеновац. Представљена два значајна пројекта за општину Младеновац и становнике у ромским насељима
12. октобар 2020.

altДелегација Сталне конференције градова и општина, предвођена саветником за урбанизам Игором Мишчевићем, посетила је општину Младеновац где је одржан састанак са председником Владаном Глишићем и чланицом Већа Сузаном Васић.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 170