logo

Актуелности

Министар на трибини о безбедности

 

Милосав Миличковић, државни секретар у МУП-у, позвао је грађане Младеновца да присутвују Трибини о унапређењу опште безбедности у Младеновцу која ће се одржати 27. августа.

Миличковић је позвао Младеновчане да учествују на трибини и својим предлозима дају допринос унапређењу општег безбедносног стања у општини Младеновац. Он је најавио да ће трибини присуствовати Небојша Стефановић, Министар унутрашњих послова Владе Републике Србије са најближим сарадницима.

– Морам да искажем своју импресију овим састанком јер се заиста види искрена жеља Привременог органа да неке ствари у Младеновцу промени на боље. Што се тиче Минстарства унутрашњих послова, ми смо добили позив Привремног органа да се укључимо у побољшавању опште безбедносне ситуације у Младеновцу.

 

Министар је тај позив прихватио, поздравио вас је и рекао да МУП стоји на располагању грађанима Младеновца. Безбедност је на првом месту. Ми предузимамо мере на свим пољима, најпре борба против корупције и криминала, против наркоманије и продаје опијата – рекао је Миличковић.

Он је истакао да је МУП Србије са градском управом Београда предвидео изградњу видео надзора у свим основним школама и вртићима на територији Града Београда како би се имала контрола над и око објеката у којима бораве деца, а у циљу унапређења њихове безбедности.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.