• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Економија
За почетнике у пословању 500 милиона динара
22. фебруар 2017.

У циљу пружања подршке оснивању и опстанку нових предузећа Министарство привреде упутило је данас јавни позив незапосленим лицима, почетницима у пословању, али и привредницима који су у почетној фази развоја за доделу бесповратних средстава за набавку опреме, доградњу, реконструкцију, опремање, адаптацију или санацију пословног или производног простора, као и за набавку трајних обртних средстава (до 20 одсто укупног улагања). 

 
Почео конкурс за донаторски програм "Покрени се за посао"
01. новембар 2016.

Конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма "Покрени се за посао", који спроводи НВО "Енца" уз подршку компаније "Филип Морис", отворен је 25. октобра и трајаће до 31. јануара 2017. године. 

 
Понуда за пијачну продају у Београду
12. јануар 2016.

Предузеће ЈКП Градске пијаце Београд обавештавају предузетнике из Младеноваца који су заинтересовани своје производе пласирају кроз ОТЦ ДЕПО да цена закупа на месечном нивоу износи 22.281,00 динара.  

 
Младеновац - индустријске зоне и производне хале
07. децембар 2015.
 
Град Београд - субвенције за унапређење производње и запошљавање незапослених лица
28. мај 2015.

Позив за достављање пријава за доделу финансијских средстава - субвенција за унапређење производње и проширење капацитета уз запошљавање незапослених лица са територије града Београда за 2015. годину.

 
Шанса за руско тржиште
20. мај 2015.

Привредна комора Србије позива све произвођаче воћа и поврћа на састанак са представницима компаније "Магнит", највећег руског трговинског малопродајног ланца. Експерти "Магнита" посетиће Србију од 27. до 29. маја и разговарати са српским произвођачима.

 
Подршка развоју малих и средњих предузећа
08. април 2015.

Влада Републике Србије усвојила је Стратегију за подршку развоја малих и средњих предузећа, предузетништва и конкурентности за период од 2015. до 2020, са Акционим планом, чији су основни циљеви повећање броја привредних субјеката, запослености и унапређење пословних резултата малих и средњих предузећа. 

 
Избор најбољег српског бренда
19. март 2015.

Дневни економски лист "Привредни преглед", у сарадњи са Министарством трговине и Привредном комором Србије, једном годишње организује акцију "Најбоље из Србије", и бира најбоље брендове у земљи.

 
Трибина о социјаланом дијалогу
24. фебруар 2015.

Унија послодаваца Србије - Послодавци Младеновца организује 27. фебруара, трибину "Улога и значај социјалног дијалога". Трибина почиње у 15.30, у згради градске општине Младеновац.