• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Култура
Отворена изложба "Из збирке музеја"
02. август 2019.

altПоставка најупечатљивијих експоната из фонда Музеја Младеновца изложена је у оквиру тематске изложбе "Из збирке музеја" аутора Магдалене Ивковић и Велибора Катића.

 
Најава програма у оквиру "Културног лета"
02. јул 2019.

alt

Члан Већа Зоран Јоцић, у присуству организатора, најавио је манифестације и програме који ће се одржати у наредном периоду, у оквиру "Кулурног лета".

 
Најава догађаја "Културно лето"
18. јун 2019.

altЧлан Већа задужен за културу, Зоран Јоцић, у присуству учесника и организатора предстојећих догађаја, најавио је културно забавне манифестација које ће се одржати у оквиру "Културног лета".

 
Најава Културног лета
11. јун 2019.

altЧлан Већа задужен за културу Зоран Јоцић, највио је предстојеће култуно забавне догађаје у оквиру манифестације "Културно лето".

 
Предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије"
09. мај 2019.

altГрадска општина Младеновац организује предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије" које ће држати др. Јасмина С. Ћирић, научни сарадник Института за историју уметности Филозофског факултета у Београду. Предавање ће се одржати у петак, 10. маја, у Свечаној сали "др Елси Инглис" са почетком у 19,00 сати.

 
Додељена признања најбољим младеновачким спортистима
25. април 2019.

alt

На свечаној седници, одржаној у организацији Спортског савеза Младеновца, градске општине Младеновац и Спортског центра, уручене су награде и признања најбољим младеновачким спортистима, екипама, тренерима и спортским радницима за 2018. годину.

 
Најава годишњих концерата КУД-ова "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић"
20. март 2019.

altПредседници Културно уметничких друштава "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић" најавили су годишње концерте као и будуће активности својих друштава.

 
Представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића
20. децембар 2018.

altГрадска општина Младеновац организује представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића које ће се одржати 21.12.2018. године од 18,00 сати у свечаној сали "др Елси Инглис".

 
Успешна година Центра за културу и туризам
29. новембар 2018.

altДиректор Центра за културу и туризам, Бранко Милорадовић, рекао да је година на измаку била успешна за ову установу, како на програмском и инфраструктурном плану тако и у погледу техничке опремљености.

 
Годишњи концерти КУД-ова из Влашке и Ковачевца
27. новембар 2018.

altПредставници КУД-ова "Шумадија" из Влашке и "Љубомир Ивановић Геџа" из Ковачевца најавили су традиционалне годишње концерте.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 8