logo

Спорт

Почео Шаховски турнир слепих и слабовидих

 

Члан Привременог органа градске општине Младеновац, Саша Вићентијевић, отворио је 25. марта Међународни шаховски турнир слепих и слабовидих, дводневно такмичење које организује Међуопштинска организација слепих и слабовидих Младеновца и Сопота.

Ове године учествује 16 такмичара који ће играти на осам табли. Турнир се игра по ФИДЕ правилима, швајцарски систем паровања. Темпо игре је сат времена по играчу, до краја партије. 

Повлачењем првог потеза, турнир је отворио Саша Вићентијевић, члан Привременог органа градске општине Младеновац. Он је учесницима пожелео угодан боравак и дружење у Младеновцу и успех у такмичењу.

– Част ми је и задовољство да вас у име Привременог органа градске општине Младеновац поздравим и да вам пожелим добродошлицу у Младеновац. У мом друштву су шеф Канцеларије за младе, Милош Спасојевић и велики познавалац и љубитељ спорта, градски одборник Горан Спасојевић.

Захвалио бих се организатору на позиву уз жељу да још дуго времена, успешно као и до сада, организују ово такмичење. Сви учесницима желим победу и да леп глас о Младнеовцу далеко пронесу – рекао је Вићентијевић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.