logo

Спорт

Најава Новогодишњег турнира у малом фудбалу

altПредставници Организационог одбора и градске општине Младеновац одржали су данас заједничку конференцију за медије поводом предстојећег Новогодишњег турнира у малом фудбалу.

Tрадиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу почиње 22. децембра у Спортском центру. Екипе се могу пријављивати до 21. децембра. Котизација по екипи је 10.000 динара за сениоре и 10.000 за ветеране. Телефони за информације и пријаве су : 064 1696-338(Стојић) и 064 980-2112 (Станковић), као и фиксни 011/ 8232-822. Наградни фонд је 600.000 динара. Карте се неће наплаћивати у квалификационом делу такмичења, а за елиминационе утакмице биће 50 динара.

У име генералног покровитеља, градске општине Младеновац и организатора, Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт и председник Организационог одбора турнира, је изразио очекивање да ће на овогодишњем надметању учествовати доста квалитетних екипа и свима пожелео да уживају у предстојећем спортском догађају.

– Мислим да ће овогодишњи турнир бити један од најбоље организованих до сада, потрудили смо се да све техничке ствари функционишу и да правила буду јасно дефинисана. Екипе ће све знати унапред, тако да неће бити никаквих недоумица. Свима ће на жребању бити достављен списак са јасним информацијама и пропозицијама.

Имамо све услове за један врхунски турнир и позивам екипе из Младеновца и околине да учествују јер наша публика зна да цени квалитет. Такође, проширен је круг спонзора јер и они виде свој интерес да се појаве на оваквом спортском догађају. Сигуран сам да се оваквом организацијом Младеновац уписује у златним словима у мапу новогодишњих турнира - рекао је Спасојевић.  

altМлађан Милић, директор Спортског центра, пожелео је добродошлицу свим екипама и подсетио да је пред турнир сервисирано осветљење и обезбеђена оптимална температура за одигравање утакмица. Он је нагласио да се наградни фонд исплаћује одмах по завршетку турнира.

Радослав Стојић из организације турнира, захвалио се градској општини Младеновац и Спортском савезу на подршци чиме је обезбеђено да су услови унапред дефинисани чиме је и организацији олакшан посао. Он је нагласио да ће сви играчи бити осигурани као и да је здравствена и служба обезбеђена за евентуалне интервенције.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.