logo

Вести

Младеновачким пољопривредницима 18 трактора и 35 прикључних машина

Секретар за привреду Милинко Величковић, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан општинског Већа, Драган Вукадиновић, уручили су кључеве 18 трактора и 35 прикључних машина пољопривредницима са територије општине Младеновац који су учествовали на конкурсу за доделу субвенција за пољопривреду Града Београда.

Опширније

У Младеновцу данас прикупљено 56 јединица крви

Одазивајући се у великом броју акцији добровољног давања крви, Младеновчани су и данас показали да имају велико срце, висок степен емпатије, хуманости и јединства.

Опширније

Данас акција добровољнoг давања крви

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у четвртак, 19. новембра у галерији Фоаје младеновачког Центра за кулутуру и туризам, у периоду од 10 до 16 сати.

Опширније

Спортски центар обележио крсну славу

Скромно и уз поштовање свих епидемиолошких мера заштите, младеновачки Спортски центар "Љубомир Ивановић-Геџа" обележио је крсну славу, Ђурђиц, којом се слави успомена на пренос моштију Светог великомученика Георгија.

Опширније

Додела Уговора избеглим лицима за пакете грађевинског материјала

На основу Јавног позива Комесаријата за избеглице и миграције и Градске општине Младеновац у великој сали општине организована је додела Уговора избеглим лицима за набавку пакета грађевинског материјала.

Опширније

Састанак са представницима ЈКП "Београдске електране"

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, састао се са извршним директором за снабдевање топлотном енергијом ЈКП "€žБеоградске електране"€œ Гораном Смиљанићем. Састанку су присуствовали и помоћник председника општине Младеновац, Микан Миросавић, Зоран Бисерчић, директор ,,Vaillant" у Србији и Горан Матић, руководилац погона Беоелектрана у Младеновцу.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.