logo

Култура

Фестивал "Младеж" - Загревање

Први део Фестивaла урбане културе "Младеж", под називом "Загревање" одржаће се од 13. до 15. јуна у Младеновцу, на платоу код градске фонтане.

Како најављује Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе градске општине Младеновац, ове године фестивал је доста унапређен и имаће две фаза, прву у јуну, а другу у августу.

- Доста младих је укључено у програм и у организацију самог догађаја, што је веома значајно за наш град, а ове године фестивал је логистички подржало и Министарство омладине и спорта.

Програм фестивала

Таттоо мајстор Урош Живановић из Младеновца ће украсити тело једног нашег суграђанина својим уметничким делом. Сви који имају недоумице и питања у вези тетовирања ће моћи да сазнају све што их занима. Више о Урошу https://www.facebook.com/uros.zivanovic.56

КОЈИ ЗИД МЛАДЕЖ ШАРА ОВЕ ГОДИНЕ
Тим графитера ће својим личним печатом обележити два зида у Младеновцу. Предводе их Адриана-Мариа Милановић и Андреј Јосифовски (аутор графита посвећеног Новаку Ђоковићу).

Уметничка радионица која се бави израдом накита, хватача снова и одеће представиће своје радове. Заинтересовани ће моћи и да купе њихове изложбене артикле. Погледајте више на следећој адреси https://www.facebook.com/tamAMart

ИЗЛОЖБА ГРАФИЧКИХ РАДОВА МЛАДЕЖ РЕТРОСПЕКТИВА
Младеж од почетка. Представићемо Вам све наше графичке радове који су настали у последњих годину дана.

БОДY АРТ И МУРАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ
Сандра Тагић, водитељ ове радионице ће представити бодy арт - цртање по телу, као и муралистичке интервенције - осликавање оштећених површина по граду бојама.

КЗМ ГОВОР МРЖЊЕ
Канцеларија за младе ће одржати предавање о томе шта је говор мржње и које су мере за његово спречавање.

Више детаља прочитајте на адреси https://www.facebook.com/events/801452343199154/

И наравно, у недељу 15.06. МЛАДЕЖ КИДС - дан посвећен нашим најмлађим суграђанима. О овоме више на https://www.facebook.com/events/1458301271081991/

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.