logo

Култура

Ковачевчани напунили Дом културе

 

На годишњем концерту Културно уметничког друштва "Љубомир Ивановић-Геџа" из Ковачевца одржаном 27. јуна у тамошњем Дому културе окупило се преко 450 гледалаца.

Пред препуном салом Дома културе, Ковачевчани су угостили другаре из КУД-а "Димитар Беровски" из Берова у Македонији који су приказали македонске националне игре. Пре месец и по дана, чланови КУД-а из Ковачевца били су у посети Македонији, а у суботу су се показали и као добри домаћини. Руководство КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа" из Ковачевца захваљује се свима који су дошли на концерт и подржали малишане који су свој ентузијазам и енергију каналисали кроз фолклор и дружење.

- Успех није само наш, успех је свих нас, успех је нашег места, нашег Ковачевца и наше општине Младеновац. Наше Друштво има сада огромну одговорност да из концерта у концерт буде боље. Овим путем се захваљујемо нашим пријатељима из Берова из Македоније, КУД-у "Димитар Беровски" - наводи се у саопштењу КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа" који је градској општини Младеновац доделио захвалницу за помоћ у развоју Друштва.

Председник ГО Младеновац, Дејан Чокић, у име градске општине Младеновац уручио је КУД-у "Димитар Беровски" Плакету градске општине Младеновац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.