logo

Образовање

Таблет рачунари за најбоље ђаке

Градска општина Младеновац наградила је данас "таблет" рачунарима ученике који су постигли значајне резултате на републичким такмичењима.

Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац и Драгана Лукач - Зечевић, члан Већа за управу и образовање, угостили су данас ђаке младеновачких школа који су у претходном периоду били успешни на државним такмичењима.

Ученицима Гимназије, Јовани Спасић, за прво место из латинског језика, Милораду Спасићу за треће место на такмичењу из историје, Лазару Радосављевићу за треће место из математике и основцима из ОШ "Коста Ђукић", Лари Бајкић за треће место на такмичењу из физике и Милици Милошевић на дугом месту у атлетици, представници општине су честитали на постигнутом успеху.

Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, честитао је ђацима на успеху постигнутом на државним такмичењима.

– Заиста ми је част и задовољство да вас примим и ово је првилегија како за мене, тако и за целу нашу општину. Надам се да ће вам поклони користити иако су скромни у односу на успех који сте постигли. Нажалост, ситуација у општини је тешка и жао ми је што нисмо били у прилици да вам помогнемо са неким значајнијим поклоном. Надам се да ћете памитити овај дан јер ове године славимо 120 година нашег града. Урадили смо неке ствари да наш Младеновац изгледа лепше и верујем да ће бар до времена када завршите школе ситуација у Младеновцу бити много боља – рекао је Чокић и позвао ђаке и њихове родитеље да присуствују свечаности прославе Дана општине Младеновац.

Драгана Лукач-Зечевић, члан Већа за управу и образовање, рекла је да је ово већ традицонална акција општине да награђује своје најбоље ученике.

– Желим од срца да вам честитам на успеху. Када сам видела како сте прошли на такмичењима искрено сам се обрадовала јер смо ми ипак један мали град који има изузетне ученике, децу која нас на најлепши начин представљају у држави. Жеља нам је да вас похвалимо и мотивишемо да будете још бољи и сигурна сам да ће бити прилике да се видимо и идуће године – рекла је Лукач-Зечевић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.