logo

Образовање

Програм радионица "Арт Омнибус"

Асоцијација за подршку науке, културе и уметности "NOUMENA", 18. и 19. априла 2015. године, од 11 до 14,30 у Техничкој школи Младеновац, организује културно-образовни програм "АРТ ОМНИБУС". Програм је бесплатан и намењенје младима, узраста од 15 до 19 година, са територија градских општина Младеновац и Сопот.

Програм обухвата више уметничко-едукативних радионица (керамика, вајарство, цртање, графика, илустрација и стрип) и интерактивну филозофску радионицу из области естетике. Такође, 21. априла, у холу Техничке школе Младеновац, биће приређена изложба радова насталих за време трајања програма. Изложба ће трајати недељу дана и биће отворена за посетиоце.

Организацијом и реализацијом овог програма Асоцијација за подршку науке, културе и уметности "NOUMENA" се придружила покрету World Creativity and Innovation Week April 15 -21 Global, а наша земља се нашла на листи од 50 земаља света које су узеле учешеће у овој иницијативи.

Више о поменутом покрету можете погледати на сајту www.wciw.org.

Градска управа Града Београда - Секретаријат за спорт и омладину, Канцеларија за младе Градске општине Младеновац, Млекара "Границе" и књижара "Прима" допринели су у значајној мери реализацији програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање.

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
www.udruzenjenoumena.blogspot.com
www.facebook.com/udruzenje.noumena
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.