logo

Пољопривреда

Пољопривредницима јефтиније гориво

Нафтна индустрија Србије и ове сезоне пољопривредницима омогућава да купе гориво по нижим ценама.

Из те комапније указују на то да, уз "НИС Агрокартицу", регистрована пољопривредна газдинства остварују попуст од пет динара по литру евродизела, три динара по литру за гасно уље 0,1 и седам динара по литру за ултра Д, адитивирани премијум евродизел.

Та горива произведена су у домаћој рафинерији, њихов квалитет контролише акредитована лабораторија, а могу се купити на више од 320 НИС-ових бензинских станица распоређених на свим важним путним правцима, у градовима, али и селима, што посебно погодује пољопривредним произвођачима.

Осим дизел-горива евро пет квалитета, уз "НИС агрокартицу" пољопривредници су у прилици да приликом куповине "нисотек" уља и мазива, те одабране робе широке потрошње, остваре попуст од 15 одсто. За НИС-ову Агрократицу, од половине 2013. године, одлучило се више од 90.000 пољопривредних газдинстава.

Издавање је бесплатно, процедура је једноставна, а картица се активира најкасније за 14 радних дана. Попуњен захтев за издавање картице и документацију – потврда о активном статусу у Регистру пољопривредних газдинстава за текућу календарску годину и фотокопија важеће личне карте, треба предати на бензинским станицама НИС-а, или послати на адресу: НИС а. д. Нови Сад, "Кол-центар", Картица за пољопривреднике, Народног фронта 12, 21000 Нови Сад.

Детаљније информације о издавању и коришћењу "НИС агрокартице" доступне су на потрошачком сајту НИС Петрола www.nispetrol.rs као и путем бесплатног позива на број кол-центра НИС-а 0800/00-8888.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.