logo

Пољопривреда

Младеновац на Сајму етно хране и пића

altГрадска општина Младеновац учествује на 13. Међународном сајму етно хране и пића који се одржава од 21. до 24. новембра на Београдском сајму. Нашу општину представљају четири излагача на заједничком штанду града Београда.

Градску општину Младеновац су на отварању представљали Млекара "Границе", "Библи" из Пружатовца, Плантажа шипка "Петровић" из Влашке и Јелена Каписода, производња цереалија "Амнона" из Влашке.

Сајам је посетила и Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа градске општине Младеновац задужена за пољопривреду, која је рекла да је ово четврти наступ младеновачких произвођача хране и пића на сајму и најавила учешће још произвођача из наше општине.

На овогодишњој манифестацији ће се представити готово 400 учесника са више од 2.000 различитих производа из целе Србије и околних земаља, а излагачи су на збирним штандовима груписаним по регионалној припадности.

Сајам је отворио помоћник градоначелника Београда Андреја Младеновић који је истакао да сајам умногоме помаже малим пољопривредним произвођачима. На 13. издању Сајма приметан је већи број излагача и производа, навео је Младеновић, указавши на чињеницу да је произвођачима важно да се овде појаве и изложе своје производе.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.