logo

Спорт

Чокић се опоравља

Претучени и побеђени. После серије утакмица без пораза, ОФК Младеновац је јуче у Новом Саду изгубио од домаћег Пролетера. Утакмица обиловала оштрим стартовима, а Милан Чокић после једног од ваздушних дуела завршио у Ургентном центру.

После судара у ваздуху Деснице и Милана Чокића, нападач Младеновчана остао је да лежи на земљи. Утрчали су тренер Радаковић и лекари. Чокић је хитно пребачен у Ургентни центар. Како нам је рекао Дејан Ненадовић, секретар ОФК Младеновца, Чокић је хитно примљен у УГЦ Нови Сад, ушивена му је аркада, задобио је потрес мозга, али после лекарских анализа утврђено је да, на срећу нема озбиљнијих повреда. Пожртвованом младом голгетеру желимо брз опоравак и повратак на терен.

Иначе, Пролетер је остварио вредну победу у утакмици пуној узбуђења. После пада Чокића и указивања помоћи, судија Лукића показао је црвени картон Момиру Десници, а затим и тренерима Лалатовићу и Радаковићу, који су утрчали на терен да би помогли Чокићу и смирили играче.

У 27. минуту, после фаула над Зецом, слободан ударац извео је Секула Рашиован, а капитен Жигић неометан, ударцем главом послао лопту у мрежу. Радост међутим, није дуго трајала јер је два минута касније Младеновац стигао до изједначења. Лопту је после ударца Павковића, голман Дејан Богуновић кратко одбио, а Баковић био на месту и послао је главом у мрежу.

Дуго ће Младеновчани да жале за шансом Павковића, који је избио испред Дејана Богуновића, који је одлично интервенисао и спречио погодак. Минут касније, спретни Саша Богуновић је после додавања Секулића врхом копачке лопту, са неколико метара, угурао иза линије.

Непотребно је Матејић, у казненом простору, повукао за дрес и оборио Огњена Дамњановића, судија Лукић није се двоумио, а са беле тачке сигуран је био Секула Рашиован.


ПРОЛЕТЕР – ОФК МЛАДЕНОВАЦ  3:1  (2:1)

Стрелци: Жигић у 27, С. Богуновић у 40, Рашиован у 48. из једанаестерца за Пролетер, Баковић у 29. минуту за Младеновац
 

Стадион: Слана бара. Гледалаца: 500. Судија: Лазар Лукић (Београд). Помоћници: Милош Мишкељин, Дарко Карановић (Београд). Жути картони: Јаблан, Жигић, Зец, Вукасовић (Пролетер), Кашић, Павковић, Пауновић (Младеновац). Црвени картони: Десница и тренер Лалатовић (Пролетер), тренер Радаковић (Младеновац).

ПРОЛЕТЕР: Д. Богуновић, Јаблан, Асани, С. Богуновић (од 69. Радовић), Жигић, Десница, Рашиован, Красић (од 59. Галић), Дамњановић (од 80. Вукасовић), Секулић, Зец.

МЛАДЕНОВАЦ: Радић, Стаменковић, Максимовић, Кашић, Туцаковић, Матејић, Чокић (од 69. Анђелковић), Мировић (од 38. Миздрак), Павковић, Баковић, Пауновић (од 57. Крстонијевић).

 

Резултати :

Пролетер : ОФК Младеновац (3:1)
Срем : Раднички (Н) (0:1)
Млади радник : Напредак (2:0)
Инђија : Банат (2:2)
Чукарички : Слога (3:1)
Раднички (С) : Нови Сад (0:0)
Бежанина : Доњи Срем (0:0)
Колубара : Младост (Л) (0:0)
Синђелић : Телеоптик (0:2)

Табела (14. коло)


Парови 15. кола (12/13.11.2011)

Телеоптик : Срем
Младост : Синђелић
Доњи Срем : Колубара
ОФК Младеновац : Чукарички
Нови Сад : Бежанија
Слога : Раднички (С)
Банат : Пролетер
Напредак : Инђија
Раднички (Н) : Млади радник


ГОЛОВИ (снимак ТВ МЛАДЕНОВАЦ)

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.