logo

Спорт

Победа за критику

Олако схваћен противник умало је коштао Младеновчане победе против последњепласирнаог Чукаричког. Како је почело, добро је испало. Изузетно лоша игра у првом полувремену, а онда преокрет у другом и коначних 3:2 за нову победу и тешко освојена три бода.

Ослабљени неиграњем једног од најбољих играча, Милана Чокића који је после тешке повреде утакмицу гледао са трибина, ОФК Младеновац је после доста муке успео да савлада добру екипу Чукаричког.

Још се гледаоци нису ни сместили на трибине, а Младеновчани су повели. Пауновић је извео слободан ударац, лопту је прихватио бек Стаменковић и из близине затресао мрежу. Полетна екипа гостију брзо је средила редове и загосподарила тереном, у 32. минуту грешку Пауновића искористио је Матић, хитро је кренуо са лоптом ка голу и лако матирао Лукића.Уочи одласка на одмор нови шок за навијаче клуба са Селтерса. Стекао се утисак да се Бједов нашао у недозвољеном положају, али судије нису тако мислиле, па је нападач "брђана" послао лопту поред истрчалог Лукића где треба.

Друго полувреме припало је фудбалерима младеновачког прволигаша, заиграли су као препорођени и успели да преокрену резултат. У 50. минуту потекла је акција играча у плаво-белим дресовима, уследио је јак ударац искусног Баковића поред немоћног Миљковића – 2:2.После само шест минута домаћин је постигао победоносни погодак.

 

Резервиста Пантић је сјајно упослио капитена Туцаковића коме није било тешко да надмудри дефанзивце ривала и донесе радост саиграчима за коначних – 3:2.

 

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – ЧУКАРИЧКИ  3:2  (1:2)

Стрелци: Стаменковић у 5, Баковић у 50, Туцаковић у 56. за ОФК Младеновац, Матић у 32. и Бједов у 43. минуту за Чукарички Станком.

Стадион: Селтерс. Гледалаца: 400. Судија: Данило Грујић (Ниш). Помоћници: Далибор Ђурђевић (Крушевац), Горан Којић (Параћин). Жути картони: Павковић, Баковић, Туцаковић (ОФК Младеновац), Благојевић (Чукарички Станком). Црвени картон: Дуловић (Чукарички Станком).

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Лукић, Стаменковић, Максимовић, Кашић, Туцаковић, Крстић, Анђелковић (од 61. Крстонијевић), Миздрак (од 46. Пантић), Павковић, Баковић, Пауновић (од 84. Јевић).

ЧУКАРИЧКИ СТАНКОМ: Миљковић, Дуловић, Филиповић, Драгићевић, Костић, Благојевић (од 69. Хрњак), Стевовић (од 51. Танасковић), Николић, Цветановић, Матић, Бједов (од 62. Миловановић).


Резултати :

Телеоптик : Срем  (3-1)
Младост : Синђелић  (1-0)
Доњи Срем : Колубара
ОФК Младеновац : Чукарички  (3-2)
Нови Сад : Бежанија  (0-0)
Слога : Раднички (С)  (2-0)
Банат : Пролетер  (1-2)
Напредак : Инђија  (2-1)
Раднички (Н) : Млади радник  (2-0)


Табела (15. коло)

Парови 16. кола (19/20.11.2011)

Срем : Млади радник
Синђелић : Доњи Срем
Колубара : Нови Сад
Чукарички : Банат
Бежанија : Слога (К)
Раднички (С) : ОФК Младеновац
Пролетер : Напредак
Инђија : Раднички (Н)
Телеоптик : Младост (Л)

 

 

 

ГОЛОВИ (снимак ТВ МЛАДЕНОВАЦ)

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.