logo

Спорт

Коначно победа

Иако се уочи утакмице са Сремом стрпљење навијача са Селтерса убрзано топило, на крају су сви одахнули. Прошло је скоро 5 месеци од како су плави последњи пут тријумфовали и коначно после баксузне серије лоших резултата и лоше среће у суботу је на Селтерсу побеђена екипа Срема.

Под императивом победе и против госта који је играо растрећено свестан да нема шта да изгуби, Младеновчани су нервозно ушли у утакмицу. Било је грешака, лоших пасова али и огромне жеље да се стигне од прве победе у пролећном делу сезоне и побегне из црвене зоне. Први шут ка голу гостију упутио је Кашић у 15. минуту. Тукао је силовито са 25 метара изнад пречке. Притисак се исплатио десетак минута касније. Маловић је извео корнер, а већ увек добро постављени Чокић је на другој стативи затресао мрежу Срема.

Нешто касније Чокић лепо центрира са леве, а Павковић у паду главом шутира поред стативе. Онда долази до већ традиционалног пада у игри Младеновчана који их овај пут, на срећу, није скупо коштао као у претходним утакмицама. Стопостотне шансе гостију преко Милошевића и Благојевића мајсторски је одбранио Живко Лукић. Иако су гости и после првог полувремена наставили да прете коначан резултат је поставио Делетић евроголом у 64. минуту. Промешао је противничку одбрану, извукао се на десну страну и искоса јако и прецизно шутирао, а лопта од стативе завршава у мрежи Сремаца.

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – СРЕМ  2:0 (1:0)

Стрелци: Чокић у 26. и Делетић у 64. минуту
Стадион: Селтерс. Гледалаца: 150. Судија: Маринковић (Сокобања). Помоћници: Стојановић (Алексинац), Ферчек (Алексинац).
Жути картони: Павковић (Младеновац) Шиник, Милић (Срем)

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Лукић (од 59. Драгојевић), Станојевић, Маловић, Крстић, Туцаковић, Кашић, Чокић (од 56. Тешић), Јовановић (од 46. Јевић), Делетић, Павковић, Николић

СРЕМ: Дивац, Ваљсиљевић, Шиник, Милић, Милосављевић, Јокић (од 80. Мрдаковић), Вучковић (од 72. Трнчић), Милошевић, Благојевић, Илић, Станић (од 65. Крстонијевић)


Резултати :

Младеновац : Срем (2:0)
Слога : Банат (1:1)
Нови Сад : Напредак (2:2)
Доњи Срем : Раднички (Н) (0:0)
Младост : Млади Радник (3:0)
Телеоптик : Инђија (0:0)
Синђелић : Пролетер (2:2)
Колубара : Чукарички (1:3)
Бежанија : Раднички (С) (2:0)


Табела (22. коло)


 

Парови 23. кола

Срем : Бежанија
Раднички(С): Колубара
Чукарички : Синђелић
Пролетер : Телеоптик
Инђија : Младост
Млади радник : Доњи Срем
Раднички(Н): Нови Сад
Напредак : Слога
Банат : Младеновац

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.