logo

Спорт

Стигла помоћ из Сопота

Стигла помоћ из СопотаКако наши спортски клубови који играју на отвореним теренима нису могли да нађу заједнички језик са младеновачким Домом здравља око присуства амбулантног возила на утакмицама, помоћ је стигла са друге стране Космаја. На прошлонедељној утакмици "Б" тимова између ОФК Младеновца и Партизана, позиву управе младеновачког клуба одазвао се Дом здравља у Сопоту и послао амбулантно возило са медицинском екипом коју је предводила директорка ове установе др Славица Симеуновић.

Екипа Дома здравља из Сопота са амбулантним возилом присуствовала је и јучерашњој утакмици јуниорске лиге у Америчком фудбалу одиграној у Младеновцу између наших "Фореслендерса" и екипе "Оутловса" из Пожаревца.

Жељко Срећковић, потпредседник клуба "Фореслендерс", каже да је амбулантна екипа из Сопота изузетно професионална као и да им је увек до сада излазила у сусрет, без обзира на дан и време одигравања утакмице.

Бранислав Јовановић , председник Градске општине Младеновац, који је почетком септембра, после прелома ноге гостујућег играча на утакмици ОФК Младеновац – Црвена звезда, због неодазивања младеновачке Хитне помоћи на интервенцију, покренуо питање одговорности директорке Дома здравља у Младеновцу, каже да је најважније да спортисти сада имају адекватну медицинску подршку током такмичења.

– На жалост, оно што наши спортисти нису могли да добију у свом граду морали су да потраже у комшилуку. Желео бих да се захвалим Дому здравља у Сопоту који је својом професионалношћу показао да није без разлога оцењен као једна од најбољих медицинских установа у Србији. Жао ми је што Младеновац нема такав Дом здравља али то је већ проблем људи који га воде. Цела прича је показала да постоји велико незадовољство наших суграђана али и радника, организацијим и начином на који се управља младеновачким Домом здравља и наша је одговорност не само да укажемо на то већ и да променимо нешто што очигледно не ваља – каже Јовановић.

На питање на какве конкретне промене мисли, Јовановић је кратко одговорио – Видећете врло брзо.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.