logo

Вести

Обележена годишњица Нато бомбардовања

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999. у градском парку, представници Градске општине Младеновац и борачких удружења обележили су двадесет четири године од почетка НАТО агресије на Југославију и сећање на тринаесторицу Младеновчана који су погинули у ратним сукобима током последње деценије прошлог века, од којих је најмлађи имао само 19 година.

Опширније

Јавни позив избеглим и интерно расељеним лицима

Јавни позив избеглим и интерно расељеним лицима која бораве на територији градске општине Младеновац да поднесу захтев за доделу помоћи у виду пакета хране.

Опширније

Пажљивко са младеновачким првацима

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије, организовала је представу „Пажљивкова правила у саобраћају“ за све младеновачке прваке.

Опширније

Младеновац на 17. Етно сајму хране и пића у Београду oд 30. новембра до 3. децембра

Градска општина Младеновац, и ове године, омогућила је заинтересованим произвођачима, удружењима и предузећима, да представе своје производе на 17. Етно сајму хране и пића, који ће бити одржан од 30. новембра до 3. децембра на Београдском сајму.

Опширније

Предавање за пољопривреднике у Кораћици и ротоциона светла на поклон

Комисија за безбедост саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац, у сарадњи са Удружењем „Зелени талас“, организовала је предавање на тему безбедности возача трактора и других пољопривредних машина у Месној заједници „Кораћица“.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.