Aktuelnosti

Popusti za roditelje sa više dece uz pomoć kartice "TRI PLUS"

Objavljeno u Aktuelnosti.

alt

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od petka, 5. juna, moći će u zgradi Uslužnog centra Gradske opštine Mladenovac, u ulici Kralja Petra Prvog 173, da se prijave za izdavanje besplatnih kartica koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini i plaćanju računa. Zainteresovani za dobijanje kartice "Tri plus"€ i ostvarivanje porodične povlastice potpisaće izjavu u koju će uneti neophodne podatke. Nakon prijave, kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

Kartice za povlastice realizovaće se u okviru projekta "Tri plus"€ istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine. Na taj način godišnje će, prema procenama, u kućnom budžetu moći da uštede između 300 i 500 evra.

Porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste.

Projekat ponosna kartica "Tri plus" sproveden je već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji.