logo

Aktuelnosti

Ukinuta vanredna situacija

Štab za vanredne situacije gradske opštine Mladenovac doneo je Odluku o ukidanju vanredne situacije u Mesnoj zajednici Drapšin, usled prestanka opasanosti za ugrožavanje zdravlja građana od pojave lošeg kvaliteta vazduha na ovom delu teritorije.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.9.2023. godine do 12.12.2023. godine

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.9.2023. godine do 12.12.2023. godine - po dostavljenim prijavama na Javni konkurs br. II-00-06-2/1721/2023 od 14.11.2023. godine.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Pomoć od 20.000 dinara za osnovce i srednjoškolce

Danas je počela prijava za đačku pomoć porodicama u iznosu od 20.000 dinara po detetu za sve osnovce i srednjoškolce, koju je Grad Beograd ove godine obezbedio umesto besplatnih udžbenika. Sve informacije o načinu na koji mogu da se prijave za 20.000 dinara đačke pomoći porodicama, roditelji će dobiti u osnovnim i srednjim školama u Beogradu. Prijava traje do kraja leta, a novac će u septembru biti uplaćen na račune roditelja.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Održano Prvenstvo Srbije u karateu

Mladenovac je tokom vikenda bio domaćin Prvenstva Srbije u karateu za poletarce, pionire i nade. Takmičenje koje je okupilo veliki broj takmičara i publike, održano je u našem Sportskom centru "Ljubomir Ivanović Gedža".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Po dvadeset hiljada dinara za svako dete i besplatan ulazak na bazene nastavak socijalnih mera u Beogradu

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić saopštio je odluku da će sve porodice u Beogradu dobiti po dvadeset hiljada dinara po detetu, koje pohađa osnovnu i srednju školu. Prijavljivanje počinje od ponedeljka, 22. aprila, kada će građani moći da se prijave i za kartice za besplatno korišćenje gradskih bazena.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Prolećni bazar u Mladenovcu

U petak, 26. aprila sa početkom u 10 časova, mladenovački gradski park biće mesto okupljanja ljubitelja tradicije, umetnosti i domaćih proizvoda na manifestaciji „Prolećni bazar“, u organizaciji Gradske opštine Mladenovac.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.