logo

Aktuelnosti

Prijateljstvo koje traje 48 godina - opštine Mladenovac i Gornja Radgona

Na poziv opštine Gornja Radgona, delegacija Gradske opštine Mladenovac boravila je u dvodnevnoj poseti ovom pobratimskom gradu u Sloveniji. Na Svečanoj akademiji koja je organizovana povodom 1. oktobra, Dana Občina Gornja Radgona, predsednik opštine, Vladan Glišić, u znak uspešne saradnje i razvijanja srdačnih i prijateljskih odnosa, uručio je Plaketu Gradske opštine Mladenovac gospodinu Stanisalvu Rojku, županu opštine Gornja Radgona.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Saopštenje za javnost - Popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine

INFO-CENTAR POPISA 2022 POČEO SA RADOM

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Igrališta za decu u svakoj mesnoj zajednici - izgrađeno dečije igralište u Pružatovcu

Nakon mališana u Senaji, Međulužju i Mesnoj zajednici Centar, i deca u Pružatovcu dobila su novo mesto za druženje i igru. U ovoj Mesnoj zajednici otvoreno je novo igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama, toboganom i drugim mobilijarom, uređeno u skladu sa svim važećim standardima i zaštitom koja je neophodna za bezbednu igru.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.