logo

Aktuelnosti

Počinje dopuna mesečnih karata za februar

Dopuna personalizovanih kartica za februar 2023. godine počinje od srede, 25. januara. Izdavanje i produžavanje važenja personalizovanih kartica obavlja se na nekom od četrnaest prodajnih mesta. Korisnici javnog prevoza svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta ili platnim karticama putem interneta na sajtu www.busplus.rs.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Novi industrijski kontejneri

Nakon 400 novih kontejnera za odlaganje komunalnog otpada koji će biti raspoređeni u seoske mesne zajednice i gradsku zonu, u cilju unapređenja komunalne higijene,

opština Mladenovac nabavila je i sedam novih industrijskih kontejnera zapremine 5 metara kubnih.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Podela poklon vaučera do 1.marta

Poklon vaučere u vrednosti od šest hiljada dinara za decu koja nisu upisana u vrtiće roditelji mogu da preuzmu u zgradi opštine Mladenovac svakog radnog dana u periodu od 8 do 15 sati, zaključno sa 28. februarom 2023.godine.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Mladenovac - Dobra priča

U dobrom raspoloženju, veseloj atmosferi punoj pozitivne energije, uz pesmu i specijalitete domaće kuhinje, vatromet, Deda Mraza i animatore za decu, ispratii smo staru godinu po julijanskom kalendaru.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.