logo

Aktuelnosti

Dnevni red 24. sednice Skupštine gradske opštine Mladenovac

Na osnovu člana  80. Poslovnika Skupštine gradske opštine Mladenovac ("Službeni list grada Beograda", broj 10/20), s a z i v a   se

DVADESET ČETVRTA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC,  za 30. april 2024. godine (utorak) u Velikoj sali Skupštine gradske opštine Mladenovac, sa početkom u 16,00 časova.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Reprezentacija Srbije pobednik Gedžinog memorijala

U mladenovačkom Sportskom centru održan je 37. Međunarodni memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža” za seniore, u organizaciji Rvačkog kluba „Ljubomir Ivanović Gedža”, pod pokroviteljstvom , Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Gradske opštine Mladenovac, Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, Sportskog saveza Mladenovca i Rvačkog saveza Srbije.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Obaveštenje Štaba za vanredne situacije

Zbog najavljenog toplotnog talasa narednih dana i upozorenja Republičkog hidrometerološkog zavoda, Štab za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac preduzeo je preventivne i operativne mere u slučaju suočavanja sa eventualnim posledicama usled velikih vrućina.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Javni konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje pokretnog privremenog objekta (tezge) na području gradske opštine Mladenovac

Komisija za sprovođenje javnog konkursa za određivanje korisnika mesta za postavljanje pokretnog privremenog objekta (tezge) na području gradske opštine Mladenovac je na sednici održanoj dana 11.06.2024. godine raspisala javni konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje pokretnog privremenog objekta (tezge).

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.