logo

Poljoprivreda

Ревијална изложба говеда 30. јула

altУдружење сточара сименталске расе, градска општина Младеновац и Пољопривредна стручна и саветодавна служба Младеновац организоваће се Ревијалну изложба говеда сименталске расе која ће се одржати 30. јула на житно-сточној пијаци у времену од 9,30 до 13,00 сати.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Град Београд доделио подстицаје за сточарство

Десеторо пољопривредника из општине Младеновац добило је подстицајна средства у оквиру окончаног јавног позива за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2019. годину.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Јавни позив за подстицаје намењене преради пољопривредних производа

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за аграрна плаћања, расписује Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у опрему у објектима за прераду млека, меса, воћа, поврћа и производњу вина, пива и јаких алкохолних пића у 2019. години.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Бесповратна средства за изградњу фарми и набавку опреме за манипулацију стајњаком

Правилником о подстицајима за подршку инвестицијама у примарну пољопривредну сточарску производњу дефинисана су бесповратна средства која се могу добити за подршку инвестицијама за изградњу и опремање објеката за унапређење примарне сточарске производње.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Подстицаји за млекомате и роботе за мужу крава

Правилник о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење дигитализације сточарске пољопривредне производње.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Бесповратна средства Министарства пољопривреде за хладњаче и опрему за хладњаче

Правилником о подстицајима за подршку инвестицијама у примарну пољопривредну производњу, дефинисана су бесповратна средства која се могу добити за изградњу хладњача и набавку нове опреме за хладњаче.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.