logo

Актуелности

Јавни позив за пописиваче

Републички завод за статистику позива све грађане који желе да као пописивачи учествују у овогодишњем попису, да се од 15. до 19. августа пријаве у општини или граду у којем станују.

Републички завод за статистику, на основу Закона о Попису становништва, домаћинстава и станова у 2011. години у Републици Србији ("Службени гласник РС", бр. 104/09 и 24/11), објављује

 

 

 

 

ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ

Позивају се грађани који желе да учествују у Попису становништва, домаћинстава и станова 2011. у својству пописивача да се у периоду од 15. до 19. августа пријаве у општини/граду у којем станују.Заинтересовани кандидати дужни су да се лично пријаве у просторијама пописне комисије на тај начин што попуњавају Пријаву за учешће у попису (образац П-4б).

Општи услови:

• држављанство Републике Србије;
• најмање 18 година старости;
• стечено најмање средње образовање;
• читак рукопис;
• добро познавање терена, односно становање на територији насеља за које се пријављује.

Детаљне информације о начину избора кандидата и о обавезама у Попису могу се видети на веб-сајту Републичког завода за статистику www.stat.gov.rs или на адреси: www.popis2011.stat.rs

 

Грађани са територије Градске општине Младеновац могу се пријавити у наведеном периоду у згради Општине Младеновац, Јанка Катића 6, сала Општинског већа (од 9 до 16 часова)

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.