logo

Актуелности

Превентивни прегледи у недељу у Дому здравља

У оквиру превентивних прегледа који ће у недељу, 21. априла, од 8:00 до 16:00 часова, бити организовани у Дому здравља, грађанима Младеновца биће доступни прегледи за факторе ризика за развој кардиореналног синдрома.

Опширније

  • Датум креирања: .

По двадесет хиљада динара за свако дете и бесплатан улазак на базене наставак социјалних мера у Београду

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић саопштио је одлуку да ће све породице у Београду добити по двадесет хиљада динара по детету, које похађа основну и средњу школу. Пријављивање почиње од понедељка, 22. априла, када ће грађани моћи да се пријаве и за картице за бесплатно коришћење градских базена.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пролећни базар у Младеновцу

У петак, 26. априла са почетком у 10 часова, младеновачки градски парк биће место окупљања љубитеља традиције, уметности и домаћих производа на манифестацији „Пролећни базар“, у организацији Градске општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Превентивни здравствени прегледи у Кораћици и Међулужју

Младеновачки Дом здравља и ове недеље наставља са акцијом организовања бесплатних превентивних здравствених прегледа у месним заједницама са циљем побољшања општег здравља становништва.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пољопривредници упознати са могућностима ИПАРД програма

У Свечаној сали „др Елси Инглис“ одржана је информативна радионица организована са циљем упознавања пољопривредника са детаљима првог јавног позива у оквиру Мере 1 – Инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава који је отворен до 24. маја.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јагњијада у Јагњилу од 17. до 19. маја

Традиционална манифестација ''Јагњијада'' биће одржана од 17. до 19. маја у центру Јагњила, у организацији удружења „Јагњијада – Јагњило“, под покровитељством Општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Информативна радионица за младеновачке пољопривреднике

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, у сарадњи са Пољопривредном саветодавном и стручном службом Младеновац и Градском општином Младеновац, организоваће у четвртак, 18. априла, информативну радионицу намењену пољопривредним произвођачима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Младеновачки ученици бриљирали на Првенству Београда у атлетици

На школском првенству Београда у атлетици за основне и средње школе, млади атлетичари из Младеновца остварили су изузетне резултате, освојивши укупно девет медаља у различитим дисциплинама.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.