logo

Актуелности

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 04.05.2023. године до 31.08.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1110/2023 од 31.07.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано општинско такмичење у пливању

Општинско такмичење у пливању за ученике основних школа од петог до осмог разреда, у организацији Спортског савеза и Општине Младеновац, одржано је на базенима Спортског центра „Љубомир Ивановић-Геџа“.

Опширније

  • Датум креирања: .

„Из Младеновца за Србију“ у петак и суботу у градском парку

Изложба домаћих производа од воћа и поврћа, меда и пчелињих производа, чварака и производа од меса, изложба цвећа и старих заната...

Опширније

  • Датум креирања: .

Отворено ново дечје игралиште у Јагњилу

Уз аниматора, музику, слаткише, балоне, много позитивне енергије и велики број деце, отворено је дечје игралиште у центру Јагњила.

Опширније

  • Датум креирања: .

Промоција књиге и изложба слика Радише Маринковића

Градска општина Младеновац приредиће промоцију књиге "Ликовни живот у Младеновцу 1993 - 2023" - 19.9.2023. у уторак, 19. септембра, са почетком у 19:00 сати, у Музеју Младеновца.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано "Прело" у Рабровцу

У присуству великог броја мештана и гостију, синоћ је у Рабровцу одржана традиционална манифестација "Прело" у органзацији истоименог културно-уметничког друштва и подршку Градске општине Младеноовац .

Опширније

  • Датум креирања: .

Одбојкашки клуб Младеновац освојио Куп региона

Одбојкаши Младеновца у финалу регионалног купа у Љигу савладали су прошлосезонског суперлигаша, домаћи Спартак, резултатом 3:1 и пласирали се у наредну рунду такмичења.

Опширније

  • Датум креирања: .

Прикључи се – упутство за прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру

Сви грађани који живе у нелегално изграђеним објектима могу да преузму Упутство за привремено прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру.са сајта Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, информишу се, припреме документацију и пријаве се за прикључење на струју, воду, гас, грејање или канализацију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Свечаност на спомен комплексу Црквенац

Код Спомен чесме "Црквенац" одржана је свечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.