logo

Актуелности

Путеви у Младеновцу проходни - све проблеме грађани могу пријавити путем телефонског сервиса

Сви путеви на територији општине Младенновац тренутно су проходни. Екипе Зимске службе ЈКП „Младеновац“ са механизациојом нон стоп су на терену.

„Најпре су очишћени путеви првог приоритета на којима саобраћају линије јавног превоза, као и традиционално најкритичније тачке у Великој Иванчи, Америћу, Кораћици, Дубони, Шепшину и Великој Крсни. Градске саобраћајнице су комплетно очишћене као и тротоари и сада већ чистимо улице другог приоритета. Од јутрос је било проблема са поједниним поласцима СП „Ласта“, али смо благовремено реаговали и отклањали све потешкоће. Очистили смо све путеве где имамо пацијенте који иду на дијализу и друга хитна стања и излазимо на терен на позиве грађана. Соли и ризле има довољно као и људства и механизације“, каже шеф Зимске службе, Никола Милошевић.


Пет екипа Зимске службе ЈКП „Младеновац“ нон стоп су на терену, а дежурства ће бити организована и током наредне ноћи. Радници Паркинг сервиса ангажовани су на чишћењу паркиралишта како би грађани неометано могли да паркирају возила.


Све проблеме настале услед снежних падавина грађани могу да пријаве на број телефона 0117455-679.

SnegPutevi1
SnegPutevi2
SnegPutevi3
SnegPutevi4
SnegPutevi5

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.