logo

Актуелности

Глишић : Младеновац добио 122 милиона за путеве

 

Председник Привременог органа градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је из буџета Града Београда општини Младеновац одобрено 122.609.828,52 динара за изградњу и санацију некатегорисаних путева.

Глишић је данас обавестио колеге из Привременог органа градске општине Младеновац да је Градско веће Београда почетком недеље, усвојило капитални буџет градске општине Младеновац заснован на Програму изградње и санације некатегорисаних путева у 2016. години. Он је истакао да су средства у износу од 122.609.828,52 динара пребачена на рачун градске општине Младеновац.

– Задовољан сам што је испоштован овај наш захтев упућен граду Београду, пре свега због грађана Младеновца који ће од овог новца имати највише користи. Више нема никаквих препрека да почнемо са реализацијом Програма изградње некатегорисаних путева који је усвојен на седници Привременог органа. Као и до сада трудићемо се да сва младеновачка села буду равномерно заступљена приликом изградње путне мреже и гледаћемо да највећи део захтева и иницијатива грађана буде испуњено. 

Захваљујем се Граду Београду јер је ово уједно и потврда нашег досадашњег рада. Данас вам нико неће дати новац уколико не види да њиме не располажете на прави начин, домаћински и у корист грађана – рекао је Глишић и додао да су у овом тренутку приоритет некатегорисани путеви али да се истовремено ради и на осталим инфраструктурним пројектима значајним за општину Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.