logo

Актуелности

Уређење пута за "Диспанзер"

 

 

Улица Војводе Мишића, којом се долази до капије Специјалне болнице за интерне болести, уређена је изградњом тротоара и проширењем коловоза. Посао вредан 3.000.000 динара финансирала је градска општина Младеновац.

Како се ради се о једној од нафреквентнијих саобраћајница коју користе амбулантна возила, путнички аутомобил и пешаци, уређење ове улице наметнуо се као један од приоритета у раду Привременог органа градске општине Младеновац. Решење је нађено у изгрaдњи тротоара дугачког око 300 метара, са једне  и проширењу саобраћјнице за метар, са друге стране улице, тако да се изашло у сурет и возачима и пешацима.

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац, рекао је да је уређење ове улице била потреба оних суграђана који долазе у болницу као и оних који болничко двориште користе као пречицу до својих домова.

– Сећате се да је улица била уска и да је било проблема око мимоилажења возила. На инициајтиву директорке Специјалне болнице изнашли смо могућности да уложимо новац у уређење ове улице. 

Наставићемо да радимо по приоритетима и надам се да ћемо успети да асфалтирамо целу улицу која је у лошем стању, посебно јер се ради о фреквентној саобраћајници коју осим амбулантних возила и аутомобила користе и пешаци – рекао је Глишић.

Што се тиче интерне саобраћајнице за амбулантна и набавна возила Специјлане болнице, која је у изузетно лошем стању, Глишић је рекао да ова деоница спада у надлежност болнице, те да се мора наћи решење са руководством болнице која једина има право управљања и регулисања саобраћаја у свом дворишту.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.