logo

Актуелности

Пет година Тржног центра Младеновац

 

Културно уметничким програмом Тржни центар Младеновац данас је обележио пет година рада.

Пети рођендан Тржни центар Младеновац прославио је са посетиоцима уз КУД "Шумадија" из Влашке, Школу оријенталног плеса Александра Јојо, Клуб ритмичко-спортске гимнастике МИС, плесну група "Сви на прсте". и Филипа Митровића.

Објекат Тржног центра Младеновац који се простире на 8.000 квадрата продајног простора, дечијим игралиштем и 123 бесплатна паркинг места, отворен је 14. априла 2011. године. Како је речено, центар месечно посети 100.000 грађана, а у протеклих пет године забележено је шест милиона посета. 

Управи и радницима Тржног центра Младеновац, пет година успешног рада честитао је Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац.

– Пре нешто више од пет година на овом месту се налазило брдо обрасло коровом, депонија смећа и одбаченог грађевинског материјала. То је била слика коју је сваки пролазник кроз Младеновац прву угледао на уласку у наш град, а сви знамо да је први утисак често и најјачи.

Ентузијазмом, енергијом и знањем људи који воде Тржни центар Младеновац добили смо објекат који је временог постао много више од обичне трговине. Добили смо место у којем људи раде и зарађују, добили смо место у којем се грађани окупљају и друже, место где су се одржале многе културне, спортске и хуманитарне акције, место које је постало један од симбола северне капије Младеновца.  

Тржни центар Младеновац настао је у тренутку када је већина инвеститора избегавала и најмања улагања. Међутим, људи који су овде уложили новац врло добро су знали зашто то раде. За разлику од других, на време су схватили све предности које Младеновац пружа, од свог географског положаја, комуналне инфраструктуре па до железнчке пруге и пута Београд – Крагујевац којим сваки дан прође хиљаде аутомобила. 

Регионални трговински ланци и остали европски брендови који овде успешно послују најбољи су показатељ осталим инвеститорима да је Младеновац сада, и да тек постаје, општина у коју вреди улагати. Осталим фирмама различитих делатности које траже место где ће уложити новац овај објекат је постао права позивница и путоказ. Верујем да ће се све ово потврдити у пракси и да ћемо, врло брзо, имати нове инвеститоре и нова радна места који ће Младеновац приближити бољем и квалитетнијем животу свих нас. 

У име градске оптшине Младеновац и колега из Привременог органа, радницима и управи Тржног центра Младеновац честитам петогодишњицу рада и желим вам још пуно успешних година – рекао је Глишић.

 

 

 

 

  

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.