logo

Актуелности

Први дан за правке

 

 

Песмом и игром прваци су данас дочекани у својим новим школама. Као и претходних година, градска општина Младеновац даровала је све нове основце пригодним поклонима.

Првацима су срећан полазак у школу и успешан почетак школовања пожелели председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, заменик председника општине Мирјана Ђорђевић и чланови Већа ГО Младеновац, који су обишли све школе на територији наше општине.

На пријему првака у ОШ "Свети Сава", која је нове ђаке дочекала потпуно обновљена, Глишић је новим основцима пожелео срећан почетак школовања уз доста игре и дружења у новој средини. Он је напоменуо да је општина доста уложила у школску инфраструктуру, да ће се наставити са равномерним улагањем у обнову  градских и сеоских школа али и да ће се у наредном периоду посветити пажња опремању кабинета како би се унапредио квалитет наставе.

Глишић је са замеником председника, Мирјаном Ђођревић и чланом Већа за образовање, Дејаном Степановићем, обишао и издвојена одељења ОШ "Свети Сава" у Границама и Село Младеновцу као и основну школу "Коста Ђукић" где су ђацима уручили поклоне, школски прибор симболичан дар општине Младеновац свим првацима на територији градске општине Младеновац. Чланови Већа градске општине Младеновац обишли су све младеновачке основне школе са издвојеним одељењима.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.