logo

Актуелности

Унапређење противградне одбране

altПредставници градске општине Младеновац одржали су данас састанак са Зораном Бабићем, начелником Центра за одбрану од града РХМЗ-а у циљу унапређења противградне одбране на територији наше општине.

Данашњем састанку су присуствовали Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољопривреду и Анђелка Миловановић, начелница Службе за буџет и финансије.

На састанку су дати предлози за нове противградне стрелце у четири месне заједнице у којима су противградни стрелци дали писмени отказ уговора о раду. Закључно је да у овом тренутку активне лансирне рампе имају оптималан број ракета за нормално функционисање, али да је потребно обезбедити резерву за јесењи период која ће надокнадити потрошене ракете у овом периоду.

Начелник Бабић ће доставити процену ризика и статистику настанка штете у претходним годинама за подручје општине Младеновац која би послужила као модел за субвенционисање осигурања воћара на територији месне заједнице Дубона и осталих месних заједница које припадају ризичном подручју од града.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.