logo

Актуелности

Сећање на Сашу Вићентијевића

altРодбина, пријатељи и колеге окупили су се 23. маја у Спортском центру "Ми и МИ" на ревијалном тениском мечу поводом годишњице смрти Саше Вићентијевића, некадашњег члана Привременог органа ГО Младеновац и члана Већа који је преминуо 2017. године.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је смрт Саше Вићентијевића била тужан тренутак за породицу и сараднике са којима је радио озбиљан посао.

- Користимо прилику да се једним тенисиким мечом мало подсетимо на све оно што је наш колега Сале Вићентијевић волео што се тиче спорта. Време брзо пролази, морам да кажем да када смо 2015. године преузели Привремени орган да је било доста изазова и да смо захваљујући његовој упорности и подстреку сви заједно радили тимски. Тако да је ово нешто што смо најминималније могли да урадимо и планирамо да ово буде у будућности један репрезентативни меморијални турнир - рекао је Глишић.

Члан Већа градске општине Младеновац, Горан Спасојевић, изразио је очекивање да ће меморијални турнир у будућности окупити доста тенисера и публике.

alt- Било је врло тешко када смо преузимали одговорност за вршење власти у нашој општини, а Сале је био део комплетног нашег тима руководства где смо покушавали ствари да усмеримо у правом смеру. На данашњи дан смо изгубили нашег пријатеља али нам је оставио пуно тога у аманет. Оставио је пуно тога на чему можемо да градимо светлију будућност у спорту и најмање што смо дужни је да тај дан обележимо. Надамо се да ће идућих година долазити озбиљнији тенисери, а ми ћемо ове године својим наступом обележити оно што је Сале Вићентијевић радио свих ових година - рекао је Спасојевић.

Владан гајић, председник Тениског клуба "Младеновац" рекао је да сви чланови клуба врло непосредно осећају недостајање Саше Вићентијевића.

- Оно што је наш дуг према њему је да покушамо да сачувамо сећање на њега кроз тениски клуб чији је он био оснивач и председник. Ово је сасвим симболичан почетак Меморијалног тениског турнира "Саша Вићентијевић" на којем ће играти његови пријатељи и колеге - рекао је Гајић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.