logo

Актуелности

Радови на четири улице у МЗ "Селтерс"

altПостављањем завршног слоја асфалта, следеће недеље биће завршено асфалтирање четири улице у МЗ "Селтерс" укупне дужине 1.000 метара.

Радови се обављају у улицама Радоја Домановића, Милеве Марић, Рудничкој и Триглавској. Према речима Горана Спасојевића, члана Већа градске општине Младеновац, урађени асфалт и хоризонтална сигнализација значиће много, пре свега деци, јер се ради о улицама које се налазе у близини основне школе.

- Пре свега значиће много за децу из ове месне заједнице, у близини је школа и све четири улице које смо радили у овом пројекту реконструкције обухватају дужину од око 1.000 метара. Важно је да смо испунили обећање грађанима јер је овде асфалт последњи пут урађен пре 47 година и од тада је само неколико пута реконструисан крпљењем ударних рупа. Грађани овог дела Селтерса су изузетно задовољни јер смо овим радовима успели да урадимо и хоризонталну сигнализацију што је изузетно важно за безбедност наше деце - рекао је Спасојевић.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да се од понедељка очекује асфалтирање завршног слоја на поменуте четири улице у МЗ "Селтерс".

alt- Радови се обављају по овогодишњем програму Јавног предузећа "Путеви Београда", урађен је први слој асфалта у четири улице МЗ "Селтерс", а од понедељка се очекује асфалтирање завршног слоја. Настављамо даље по том програму и могу да најавим да ће 15. октобра почети изградња тротоара у месној заједници Велике Границе у дужини од 800 метара, од старе школе ка Млекари "Границе". У плану је наставак програма, очекујемо да ћемо урадити тротоар у улици Браће Баџак као и тротоар и асфалтирање улице Слободана Јовановића.

Трудимо се да радимо равномерно по свим месним заједницама, важно је да морају бити решени имовинско правни односи, затим морамо радити поштујући законе и програме предузећа и када све то усагласимо долазимо до извођења радова. За следећу годину направили смо велики програм и надам се да ћемо као и претходних година доста улица асфалтирати - рекао је Глишић и додао да ће са урађеним улицама до краја године општина Младеновац имати 120 километара асфалтираних улица у 2018. години.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.