logo

Актуелности

Изградња канализационе мреже у Кораћици

altПриводи се крају пројекат изградње 1.500 метара канализационе мреже на потезу Ливадарска - Босанска улица у месним зеједницама Селетерс и Кораћица.

Посао обавља ЈКП "Младеновац", а тренутно се приводи крају и друга фаза пројекта изградње фекалне канализације пречника 200 мм.

- Налазимо се у Ливадараској улици у где се обавља изградња фекалне канализације. Тренутно се ради друга фаза, прва фаза је завршена у дужини од 800 метара, друга фаза је 700 метара. На овој деоници друге фазе завршили смо 300 метара. Пречник је 200 мм, иначе укупна дужина канализације је 1.500 метара, а вредност посла је 23.000.000 динара. Посао је почео пре шест месеци и обавља се у улицама Босанска и Ливадарска - рекао је Владета Лучић, директор ЈКП "Младеновац".

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да се овај посао финансира по програму капиталног буџета града Београда.

- Завршавамо другу фазу пројекта изградње канализација по програму капиталног буџета града Београда. Остало је још 400 метара до окончања целог пројекта. Извођач је ЈКП "Младеновац" и у наредних месец дана биће завршен цео пројекат вредан преко двадесет милиона динара. Укупна дужина целе мреже на овом потезу је 1,6 километара.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.