logo

Актуелности

Нова грађевинска машина у ЈКП "Младеновац"

altЈКП "Младеновац" купило је ровокопач-утоваривач "Хидромек", грађевинску машину која ће се користити за изградњу водовоне и канализационе мреже. Вредност машине је 7.200.000 динара без ПДВ-а.

Према речима Владете Лучића, директора ЈКП "Младеновац", нова грађевинска машина ће искључиво бити коришћена за изградњу водоводне и канализационе мреже као и атарских путева.

- Ради се о машини "Хидромек", иначе дубина копања је 4,5 метара уз могућност доградње телескопа чиме се дубина повећава за још метар. Машину ћемо користити да бисмо што брже и ефикасније радили на изградњи водоводне и канализационе мреже. Током наредна три месеца извршићемо куповину специјалног возила ауто подизача које се користи за пражњење индустријских контејнера. Такође, ове године ћемо купити 100 контејнера запремине 1,1 кубик и са обзиром да смо пре две године купили 100 контејнера са ових нових 100 ми ћемо скоро две трећине градских контејнера заменити - рекао је Лучић.

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, рекао је да ће нова машина омогућити ЈКП "Младеновац" да ефикасније и брже обавља радове у зградњи нове водоводне и канализационе мреже као и изградњи и санацији некатегорисаних путева.

- Као што смо обећали, трудићемо се и даље да наставимо да из прихода ЈКП "Младеновац" купујемо нове машине. Подсетио бих да смо купили велики булдожер, мање машине, доста малих камиона и да све то утиче на ефикаснији и продуктивнији рад ЈКП "Младеновац" на обављању послова које финансира градска општина Младеновац - рекао је Глишић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.