logo

Актуелности

Почело рушење објекта "Београд бироа"


Радници и механизација "Градње Београд" започели су данас око 10 часова са рушењем зграде "Београд бироа", која се налази на улазу у бувљи пијац. Радници су сами изнели ствари из зграде, а објекат површине преко 500 квадрата биће у целости уклоњен са досадшње локације. Ова приватна фирма са 17 радника преселиће се у нове просторије у старом Тржном центру.

Како нам је рекао директор "Београд бироа" , Јован Јоксимовић, рушење је благовремено најављено иако је руководство фирме покушало да одложи извршење због временских услова.

– Имамо доста осетњивих ствари, архиву која не сме да кисне. Објекат који се састоји из два дела, првог, предратног старог дела од 350 квадрата у државном власништву, који је под спором, и привремени објекти дограђени осамдесетих година од око 200 квадрата чије су дозволе истекле. Због пресељења бићемо онемогућени да радимо наредне две недеље, а ми свакако идемо у нове просторије – каже Јоксимовић.

Иначе, данашње рушење пратило је негодовање корисника тезги којима је због радова отежан рад, а чије тезге се налазе непосредно уз објекат.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.