logo

Актуелности

Изградња далековода Младеновац-Сопот

alt

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је радове на изградњи далековода на траси Младеновац - Сопот чија ће укупна вредност износити 400 милиона динара.
Глишић је рекао да су грађани деценијама чекали на изградњу оваквог инфраструктурног објекта и да ће нови далековод обезбедити појачано, стабилно и континуирано снабдевање електричном енергијом, нарочито у месним заједницама Шепшин, Дубона и Кораћица које имају велике проблеме са јачином струје. Глишић је навео да се овим такође ствара и могућност за изградњу нове индустријске зоне на територији општине Младеновац. Он се захвалио Влади Републике Србије, ЕПС-у и свима који су помогли да дође до реализације овог значајног пројекта.
Координатор за дистрибутивно подручје Београд ЕПС Дистрибуција, Радета Марић, рекао је да је до сада у изградњу далековода уложено око 300 милиона динара и да се ради са најсавременијим полигоналним стубовима са полуизолованим проводницима, чиме ће се појачати напајање електричном енергијом на територији општине Младеновац. Он се захвалио општини и председнику Глишићу на сарадњи и ангажвању у вези са добијањем неопходних дозвола што је био предуслов за почетак радова.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.