logo

Актуелности

Бесплатна припремна настава за упис на факултете

alt

Градска општина Младеновац и ове године организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за ученике завршних разреда средњих школа за упис на факултете.

Успешне припреме и предстојећи упис на жељене факултете, ђацима су пожелели Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Дејан Степановић, члан Већа ресорно задужен за образовање и Александар Цветковић, директор Гимназије.

„Пету годину за редом општина Младеновац успешно реализује пројекат „Буди своја најбоља инвестиција“, који је допринео да више од 70% средњошколаца упише жељени факултет. Захвалио бих се професорки Биљани Јањић и префесору Радмилу Илићу на ентузијазму и несебичној помоћи коју пружају овим младим људима, који су наша највећа инвестиција у будућности. Очекујемо да им у наредне четири године омогућимо још боље услове да када заврше факултете врате се у своју општину, да остану у својој земљи, оснују породице и да наставе овај посао који ми радимо како би побољшали услове живота наших грађана. Општина Младеновац ће повећати издавања најбољим студентима када су у питању стипендије, дакле повећаћемо количину новца, и покушаћемо да смањимо мало просек, до сада смо се држали републичког просека, јер то заслужују ови млади људи“, рекао је Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

Припремни часови се одржавају сваке суботе до 6. јуна у периоду од 10.00 до 11.30 сати у просторијама Школе за образовање одраслих у Младеновцу (Раднички универзитет, Краља Петра I 175/2). Заинтересовани ученици се могу пријављивати сваке суботе током одржавања часова.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.