logo

Актуелности

"Стоп критиковању, дај предлог" - заједничким снагама за безбеднији саобраћај

 

Електронски сервис „Стоп критиковању, дај предлог“, који је пре нешто више од месец дана покренула Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац, даје прве резултате. До сада је пристигло више десетина пријава грађана, а чланови Комисије покренули су иницијативе за решавање свих предочених проблема код надлежних институција.

Тим поводом инициран је и радни састанак којем су присустовали представници Секретаријата за саобраћај, Секретаријата за јавни превоз Града Београда као и представници СП „Ласта“ и Полицијске станице Младеновац.

На састанку је било речи о актуелним проблемима у области безбедности саобраћаја и јавног превоза, а пре свега покренута је иницијатива за решавање дугогодишењег проблема, долазног перона аутобуске станице СП „Ласта“ у Младеновцу, што је био и један од предлога грађана пристиглих путем електронског сервиса.

Саобраћајни инжењери из надлежног Секретаријата и чланови Комисије за безбедност саобраћаја обишли су још неке од локација на којима су пријављени проблеми путем електронског сервиса.

Начелник саобраћаја из Секретаријата за саобраћај, Марко Иконић, рекао је да је велики број иницијатива Младеновчана оправдан као и да су неке, чије је решавање у надлежности Секретаријата, а након дописа који је упутила Комисија, већ у процедури решавања. Иконић је похвалио сервис „Стоп критиковању, дај предлог“ и нагласио значај добре комуникације Општине и грађана као одличне сарадње Секретаријата за саобраћај и Градске општине Младеновац јер се само на тај начин могу ефиакасно решавати постојећи проблеми.

EЛЕКТРОНСКИ УПИТНИК:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeUeWVVEty.../viewform...

Gasdubona1
Gasdubona2
Gasdubona3
Gasdubona4
Gasdubona5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.