logo

Актуелности

Пријем делегације Савеза слепих поводом Међународног дана инвалида

 Поводом Међународног дана инвалида који се обележава 3. децембра, председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и чланица Већа ресорно задужена за заштиту и унапређење људских и мањинских права, националне мањине и социјална питања, Сузана Васић, примили су делегацију Meђуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота, председседника Организације Горана Машића и потпредседницу Драгану Антонијевић.

У краћем разговору потврђена је добра сарадња општине Младеновац и Савеза слепих и слабовидих која ће, како је речено, бити настављена и проширена у наредном периоду. Председник општине младеновац, Владан Глишић је такође рекао да ће сва удружења инвалида и појединци моћи да рачунају на помоћ општине као и до сада.
Овом приликом представницима Савеза уручени су пригодни поклони, а Градска општина Младеновац добила је од Међуопштинске организације слепих и слабовидих Повељу за несебичну подршку и допринос раду Савеза слепих. Захвалнице за несебичну помоћ и хуманост добили су председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и чланови Већа Сузана Васић и Богдан Вуксановић.
Slepii1
Slepii2
Slepii3
Slepii4
Slepii5
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.