logo

Актуелности

Потписан споразум о сарадњи кошаркашких клубова

 

У циљу афирмације и унапређивања кошарке у Шумадијском округу у великој сали општине Младеновац, уз придржавање свих епидемиолошких мера, потписан је споразум о сарадњи Кошаркашког клуба „Младеновац“и Кошаркашког клуба „Фока“ из Крагујевца.

Споразум о сарадњи два клуба потписали су председник КК „Фока“ Крагујевац Срећко Отовић и председник КК „Младеновац“ Огњен Ђукић.

Поред представника два кошаркашка клуба, потписивању споразума присуствовали су и представници Градске општине Младеновац, Спортског савеза Младеновца, као и почасни гост, познати кошаркашки тренер и ФИБА агент из Шпаније, Хуанхо Бернабе, који је у Спортском центру одржао и радионицу симболично названу „Кошаркашка клиника за тренере“ на тему "Мотивација код играча испод 18 година и доношење брзих одлука у игри".

Обраћајући се присутнима, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, поздравио је потписивање оваквог споразума и рекао да је ово само почетак спортске сарадње између градова у региону у циљу афирмације кошарке и спорта уопште. Посебно се захвалио госту из Шпаније на посети као и на помоћи нашим кошаркашким тренерима да унапреде знање које ће пренети младим спортистима.

„Општина Младеновац даје пуну подршку развоју спорта и помаже функционисању спотрских клубова у нашем граду. Посебан акценат стављамо на рад са млађим категоријама јер оне представљају не само будућност младеновачког спорта, већ ће млади кроз бављење спортом научити да буду вредни и успешни људи“, рекао је Глишић.

Sporazumkosarka1
Sporazumkosarka2
Sporazumkosarka3
Sporazumkosarka4
Sporazumkosarka5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.