logo

Актуелности

Радови на надвожњаку од следећег месеца - речено на радном састанку у "Путевима Србије"

 

Представници општине Младеновац, на састанку у ЈП „Путеви Србије“, разговарали су са Зораном Стојисављевићем, извршним директором сектора за одржавање државних путева и његовим сарадницима о пројектима овог предузећа на територији Градске општине Младеновац.

Главна тема радног састанка била је реконструкција надвожњака у Младеновцу и овом приликом још једном је указано на важност ове саобраћајнице и неопходност да радови почну што пре како би се саобраћај вратио у нормалне токове. Према речима надлежних из „Путева Србије“, припремни радови у смислу пројекта и потребних сагласности су при крају. Како је речено, радови на самом надвожњаку требало би да почну у другој половини марта, а саобраћај на мосту биће омогућен до краја августа.

Осим надвожњака, указано је на све небезбедне деонице на државним путевима, на деонице државних путева које је потребно реконструисати, као и на потребу изградње кружних раскрсница, између осталог и код хотела Драпшин. Указано је такође и на неопходност изградње пешачких стаза уз државне путеве као и на потребу да се на појединим деоницама успори саобраћај.

Такође, као веома важан сегмент безбедности саобраћаја препознато је уређење зона основних школа које се налазе на државним путевима и постигнути су договори о њиховом уређењу.

Представници „Путева Србије“ следеће недеље посетиће Младеновац како би обишли неке од локација о којима се разговарало на радном састанку.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.