logo

Актуелности

Вакцинација у предузећу ,,Гранд-БТ" у Ковачевцу

Младеновачки Дом здравља организовао је вакцинални пункт у предузећу "Гранд-БТ" из Ковачевца које се бави производњом дрвене и картонске амбалаже.

Први се вакцинисао директор овог предузећа Александар Томић који је прошле године успео да преброди тежи облик корона вируса.
 
Томић је позвао привреднике и све грађане да следе пример запослених у фирми "Гранд-БТ" који су се тог дана колективно вакцинисали.
 
„Сматрам да је вакцинација права ствар и позивам све да се вакцинишу како бисмо што пре дошли до колективног имунитета и вратили се нормалном животу који смо имали пре вируса. Верујем у то да ће вакцина да помогне и треба да верујемо нашем здравственом систему", рекао је Илић.
 
„Власници ове младеновачке фирме показали су висок степен друштвене одговорности и показали да и на овај начин брину о здрављу својих радника и њихових породица. На вакцинацију нису позвали само запослене већ и пријатеље и родбину, као и све оне који желе да се вакцинишу и ја овом приликом желим да им се на томе захвалим. Верујем да ће и други привредници следити њихов пример", рекао је председник Градске општине Младеновац", Владан Глишић.
Acatomic1
Acatomic2
Acatomic3
Acatomic4
Acatomic5
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.