logo

Актуелности

Тридесет фирми тражи преко 400 радника

Тридесет фирми тражи преко 400 радникаПосле више разговора са послодавцима из Младеновца и Сопота до сада је тридесет фирми потврдило учешће на Сајму запошљавања који ће се за седам дана одржати у Спортском центру – Сајам организују Градска општина Младновац и Национална служба за запошљавање, филијале Младеновац и Сопот. Иако ће се разговори са послодавцима обављати до самог дана одржавања Сајма, за сада су учећше потврдила 32 предузећа која су исказала потребу за нешто више од 400 радника различитих профила и степена образовања.

Велика хала Спортског центра угостиће 3. децембра 2010. године од 10 до 16 часова, послодавце и незапослене.

За 10,00 часова предвиђен је почетак Сајма, пола сата касније свечано отварање док ће се у 12,00 часова одржати радионица намењена послодавцима.

Посао на сајму могу потражити незапослени грађевински инжењери и техничари, инжењери машинства и металургије, водоинсталатери, возачи, аутомеханичари, аутоелектричари, аутолимари, машинбравари, електромеханичари, пекари, млинари, посластичари, конобари, технолози, трговци, оператери на рачунару , графички техничари, металостругари, металоглодачи, тесари, зидари, вариоци, бравари, фасадери, монтери намештаја, спремачице, НК радници ...

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.