logo

Актуелности

Општинске стипендије за најбоље студенте

 

На пријему у свечаној сали "др Елси Инглис", председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање, Дејан Степановић, уручили су уговоре о стипендирању најбољим студентима.

После завршеног Конкурса за доделу општинских стипендија, Градска општина Младеновац ће у школској 2021/2022 години стипендирати 45 студента са просеком преко 9,00 што је више него претходних година. Месечни износ стипендије износи 10.000 динара.

Честитајући студентима на просечним оценама које су остварили и добијеним стипендијама, Глишић је изразио је задовољство што је данас са њима и да је поносан на њихове резултате. Он је истакао да општина има обавезу да помогне својим најбољим студентима и да ће се у наредном периоду размотрити могућност спуштања  просека, како би их још више студената могло да оствари право на стипендију, као и могућност да се у наредној години повећа износ стипендије.

Глишић је присутним студентима пожелео добро здравље и успех у даљем школовању, са жељом да се по завршетку студија врате у Младеновац и у свом граду примене све оно што су научили.

Stipendije1
Stipendije2
Stipendije3
Stipendije4
Stipendije5
Stipendije6
Stipendije7
Stipendije8

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.