logo

Претучени полицајци

Рутинска интервенција двојице полицајаца у Малој Врбици који су одговорили на пријаву за нарушавање јавног реда завршила се поломљеним костима, поцепаним кошуљама и оштећеним аутомобилом.

КОСТОЛОМАЦ (17. јун, Мала Врбица, 17,30) – Ауто патрола у којој су се налазили полицајци М.З и Ј.А упућена је, по примљеном позиву за нарушавање јавног реда и мира, у Малу Врбицу. Наиме, полицији је пријављено да Срђан С. (34) у алкохолисаном стању на прослави рођендана своје ћерке у дворишту породичне куће вређа и псује госте и претура столове и столице. По доласку на место пријаве полицајци покушавају да обуздају помахниталог домаћина. Када се оглушио о полицијске захтеве, покушано је његово привођење до службеног возила. Тада настаје туча у којој полицијски службеник М.З задобија тешке телесне повреде у виду прелома десног лакта, док је полицајац Ј.А прошао са контузијом десне подлактице.

У покушају да га обуздају Срђан С. је шутно ногом полицајца Ј.А у десну подлактицу, а полицајца М.З ударио руком у надлактицу. Приликом савлађивања помахниталог преступника, исти је поцепао полицајцима кошуље. Убрзо је савладан и са лисицама на рукама приведен у возило. Међутим, напасник се и тада није смирио већ је ногом шутнуо задња лева врата улубивши лим.

Након привођења у станицу, Полиција је преступнику одредила меру задржавања, али интерсантно је да истражни судија није хтео да му се приведе лице већ је наложио да се исти брани са слободе.

ВАНШКОЛСКЕ АКТИВНОСТИ (15. јун, Младеновац) – Службеници Полицијске станице Младеновац ухапсили су Немању В. (22) из Младеновца који је током викенда 25./28. март провалио у зграду ОШ "Свети Сава" и покрао техничке уређаје и новац у вредности од 154.000 динара. Извршилац је поменутог датума око 19,30 разбио један од прозора у приземљу и ушао у учионицу. По уласку, отшао је до оставе где је узео свежањ кључева, а потом се попео на спрат где је откључао врата управне зграде. Након уласка, развалио је врата канцеларије административног радника и после преметачине по столу, из фијоке узео 500 динара. Крадљивац се затим прошетао до канцеларије директора, развалио врата и покупио скупоцену компјутерску опрему и мобилни телефон. Затим је редом разваљивао врата и након што је окушао срећу у још неколико канцеларија удаљио се у непозантом правцу. Ухапшен је 15. јуна у Младеновцу.

ДЕКИ НАПАСТ (21. јун, Младеновац) – После више пријављених крађа у граду, Полиција је ухапсила Екрема Т. (28) званог (Деки!?) из Аранђеловца који је од раније осуђиван. Ради се о изузетно упорном лопову који је починио више дела крађе и представљао праву напаст за раднике овдашњих мегамаркета. Прво је 13. јуна у кафићу "Мери Попинс" затражио чашу воде, а када се конобарица окренула са шанка је украо новчаник са 1.400 динара и личним документима. Новац је узео, а новчаник бацио у једном од оближњих хаустора.

Ухапшени Екрем је од раније познат полицији као упоран крадљивац који се више пута враћа на место кривичног дела. Тако је од 9. до 25. маја у маркету "ИДЕА" са продајних рафова у више наврата крао алкохолна пића и хемијске производе, а затим се као поштен купац удаљавао из радње. Тако је причинио штету од близу 18.000 динара. У истoм маркету Деки је "куповао" и наредних двадесетак дана када је крао са полица све што му је дошло под руку, од алкохола до сухомеснатих производа, а све у вредности од 15.800 динара. Своју приврженост трговинама крадљивац је наставио у мегамаркету "ДИС" који је оштетио за 18.000 динара крадући робу са рафова.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.