logo

Актуелности

Младеновац спреман за почетак нове школске године

У сусрет новој школској години, председник Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић са сарадницима и в.д. Градског секретара за образовање и дечју заштиту Александра Чамагић, одржали су радни састанак са директорима свих младеновачких основних школа како би се уверили да су све школе спремне за почетак рада.


Између осталог, договорено је да се у сарадњи са полицијом додатна пажња посвети безбедности ученика у школама као и да се обнови саобраћајна сигнализација у зонама школа у циљу веће безбедности у саобраћају. Тема састанка били су и радови у оквиру текућег одржавања као и припреме за почетак грејне сезоне. Такође, покренуте су иницијативе у вези са другим пројектима који ће обезбедити боље услове за рад у младеновачким школама.


„На нама је да деци обезбедимо све ресурсе који ће им олакшати да стекну знање и вештине, а на њима је да достигну свој пуни потенцијал и да, у складу са својим интересовањима, постану личности којима ћемо се поносити“, рекао је председник Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић.

DirSK1
DirSK2
DirSK3
DirSK4
DirSK5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.