logo

Aktuelnosti

Mladenovac spreman za početak nove školske godine

U susret novoj školskoj godini, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović sa saradnicima i v.d. Gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Aleksandra Čamagić, održali su radni sastanak sa direktorima svih mladenovačkih osnovnih škola kako bi se uverili da su sve škole spremne za početak rada.


Između ostalog, dogovoreno je da se u saradnji sa policijom dodatna pažnja posveti bezbednosti učenika u školama kao i da se obnovi saobraćajna signalizacija u zonama škola u cilju veće bezbednosti u saobraćaju. Tema sastanka bili su i radovi u okviru tekućeg održavanja kao i pripreme za početak grejne sezone. Takođe, pokrenute su inicijative u vezi sa drugim projektima koji će obezbediti bolje uslove za rad u mladenovačkim školama.


„Na nama je da deci obezbedimo sve resurse koji će im olakšati da steknu znanje i veštine, a na njima je da dostignu svoj puni potencijal i da, u skladu sa svojim interesovanjima, postanu ličnosti kojima ćemo se ponositi“, rekao je predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović.

DirSK1
DirSK2
DirSK3
DirSK4
DirSK5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.