logo

Актуелности

Министарка пољопривреде у посети породици Николић из Велике Иванче

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде, Јелена Танасковић, заједно са председником Градске општине Младеновац, Владаном Глишићем и директорком Пољопривредне саветодавне и стручне службе Милицом Јанковић, посетила је домаћинства браће Марка и Милоша Николића из Велике Иванче.


Ова вредна, десеточлана породица, у којој живе три генерације, обрађује 90 хекатара земље и поседује више од 100 грла стоке.


Министарка Танасковић истакла је да је породица Николић пример успешног пољопривредног газдинства у овом крају и додала је импресионирана оним што је видела и чула од домаћина, посебно од подмлатка ове породице.


„Било ми је задовољство да обиђем њихово пољопривредно газдинство, а са производњом ме је упознао млади домаћин Никола, који ме је одушевио својим знањем о сточарској производњи. На газдинству сам се састала и са осталим пољопривредницима овог краја и у пријатној атмосфери смо попричали о свим проблемима са којима се суочавају и шта је то што држава и Министарство могу да ураде да им помогну и олакшају“, рекла је министарка, Танасковић.

PorodicaNikolic1
PorodicaNikolic2
PorodicaNikolic3
PorodicaNikolic4
PorodicaNikolic5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.