logo

Актуелности

Oгњену Добрићу јавно признање Почасни грађанин Младеновца - емотиван дочек за нашег шампиона

Младеновчани су вечерас дочекали свог шампиона, репрезентативца Србије Огњена Добрића, који је одрастао у Младеновцу и у којем је сањао о томе да постане кошаркаш. Заједно са својим суграђанима прославио је олимпијску медаљу.

“Када сам био дете, циљ ми је био да освојим турнир на овом терену у Младеновцу, а сада сам се вратио са олимпијском медаљом око врата. Зато верујте у своје снове, вредно тренирајте и радите за њих”, поручио је Огњен Добрић са величанственог дочека у Младеновцу организованог на кошаркашком терену у насељу “25. Мај”

“Младеновац ће заувек бити твој град”, поручио је председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић и у име свих Младеновчана захвалио се Огњену Добрићу на свему што је учинио у досадашњој спортској каријери као и на начину на који је представљао државу Србију и наш Младеновац.

Вуксановић је Огњену Добрићу уручио Јавно признање „Почасни грађанин Градске општине Младеновац“ за изузетан допринос успеху репрезентације Србије и освајању бронзане медаље у кошарци на Олимпијским играма у Паризу ове године.

OgiDo1
OgiDo2
OgiDo3
OgiDo4
OgiDo5

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.