logo

Aktuelnosti

Ognjenu Dobriću javno priznanje Počasni građanin Mladenovca - emotivan doček za našeg šampiona

Mladenovčani su večeras dočekali svog šampiona, reprezentativca Srbije Ognjena Dobrića, koji je odrastao u Mladenovcu i u kojem je sanjao o tome da postane košarkaš. Zajedno sa svojim sugrađanima proslavio je olimpijsku medalju.

“Kada sam bio dete, cilj mi je bio da osvojim turnir na ovom terenu u Mladenovcu, a sada sam se vratio sa olimpijskom medaljom oko vrata. Zato verujte u svoje snove, vredno trenirajte i radite za njih”, poručio je Ognjen Dobrić sa veličanstvenog dočeka u Mladenovcu organizovanog na košarkaškom terenu u naselju “25. Maj”

“Mladenovac će zauvek biti tvoj grad”, poručio je predsednik Gradske opštine Mladenovac Bogdan Vuksanović i u ime svih Mladenovčana zahvalio se Ognjenu Dobriću na svemu što je učinio u dosadašnjoj sportskoj karijeri kao i na načinu na koji je predstavljao državu Srbiju i naš Mladenovac.

Vuksanović je Ognjenu Dobriću uručio Javno priznanje „Počasni građanin Gradske opštine Mladenovac“ za izuzetan doprinos uspehu reprezentacije Srbije i osvajanju bronzane medalje u košarci na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

OgiDo1
OgiDo2
OgiDo3
OgiDo4
OgiDo5

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.